-40%

HOP IN ROLE

HOP IN ROLE su proizvod za entuzijaste i one koji zaista uživaju na rolama-koturaljkama.

Akcija

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 650,34  (4.899,99 kn)
Snižena cijena: 390,21  (2.940,04 kn)

uključen PDV

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 650,34  (4.899,99 kn)
Snižena cijena: 390,21  (2.940,04 kn)

uključen PDV

Nosit će vas na glatkim površinama bolje od standardnih rola jer stvaraju puno manje otpora, a sitne čestice na terenu neće imati apsolutno nikakav utjecaj na rolanje po terenu. Ono po čemu su ove HOP IN ROLE  zaista posebne je to da će te njima osim na glatkim površinama s jednakom učinkovitošču prelaziti i na ostale terene kao što su zemljani putevi, travnati tereni i neke ostale ne baš glatke površine.

Rolajte i kružite desetke kilometara umjesto kratko vrijeme po kvartu ili stazi. HOP IN ROLE definitivno stvaraju puno manji pritisak i utjecaj na vaša koljena i zglobove, jer vozite na gumama ispunjenim zrakom umjesto na čvrstim kotačima koji se nalaze na tradicionalnim rolama.

Otvoreni dizajn gumiranog podnožja koje prihvaća vaše stopalo s obućom može s lakoćom smjestiti veličine stopala od 37 do 45. Tri podstavljene trake za stopala i noge imaju kopče na poluzi za zaključavanje, a integrirani štitnik za potkoljenicu štiti ju od bilo kakvih nečistoća, materijala i kukaca koji bi se mogli naći na putu.

Kotač HOP IN ROLA napravljen je i sastavljen od izuzetno jake, ali lagane legure magnezija, koja mu zahvaljujući specijalnom dizajnu omogućava odličnu otpornost na sve sile koje na njega djeluju prilikom vožnje. Budite sigurni da će kvaliteta i dizajn HOP IN ROLA ispuniti te čak i premašiti sva vaša očekivanja.

SADRŽAJ PAKETA HOP IN ROLA:

  1. HOP IN ROLE lijevi i desni kotač s nosačima
  2. Ručna pumpa za gume
  3. Štitnih za lakat 2kom
  4. Štitnik za zapešće 2kom
  5. Roler torbica

 

SVA PLAĆANJA BITI ĆE IZVRŠENA U EURIMA

IZNOS U EURIMA DOBIVA SE KONVERZIJOM CIJENE PO FIKSNOM TEČAJU HNB-A
1 EUR = 7,53450 HRK